Aandrijflijn reinigen & waxen

Piepende of krakende kettingen. Het is vervelend om tijdens het fietsen te horen en het versneld ook nog eens de slijtage van de aandrijflijn. Wij zorgen voor een schone andrijflijn met een ideale wax laag.

Aandrijflijn reinigen & waxen

We reinigen de ketting en de cassette in twee stappen.

Als eerste wordt de cassette met de hand en Dynamic Drivetrain Detox gereinigd. De ketting wordt met Dynamic Chain Cleaner grof gereinigd. Vervolgens wordt de ketting door ons gereigd in de ultrasoon reiniger. Hierdoor hebben we de aandrijflijn weer voor 99% schoon en vetvrij. Daarna waxen wij de warme ketting 2 keer, waardoor er een sterke bescherming ontstaat en een minimale frictie.

  • Volledig schone aandrijflijn
  • Zorgt voor een minimale frictie
  • Maximale bescherming
  • Langdurig effect

Cassette/Ketting reinigen en evt. waxen

€25,-

We reinigen de ketting ultrasoon met een apparaat waardoor al het vuil en overtollige olie verwijdert wordt. Vervolgens waxen wij de ketting 2x warm met Squirt of Dynamic.

Cassette & Ketting grof reinigen incl. flesje wax

€35,-

We beginnen wederom met het ultrasoon reinigen waardoor al het vuil en overtollige olie verwijdert wordt, om vervolgens waxen de ketting 2x warm met Squirt of Dynamic. Je krijgt er van ons een flesje wax bij, van het merk die wij hebben gebruikt in de behandeling.