PPF / RideWrap tailord kit

Als dé RideWrap dealer van Nederland zorgen wij voor een maximale bescherming. Doormiddel van de RideWrap PPF, een speciale beschermfolie, kunnen wij de fiets op twee manieren beschermen. Gedeeltelijk en voor een minimale bescherming van 95%.

Cutom PPF / RideWrap PPF (Paint Protection Film) in glans of mat

Wat is bike frame protection of te wel PPF (Paint protection Film )

De folie zorgt voor een barriëre en dus bescherming van het frame en de lak van de fiets. Zowel op elke route, ondergrond of tijdens het opslag en vervoer.

Bescherm uw fiets met Custom PPF / RideWrap-beschermingscomponenten, zodat u tijdens het fietsen minder zorgen hoeft te maken.

Beschermings voordelen

Alle PPF beschermfolies zijn water-/vuilafstotend en zorgen dat uw fiets gemakkelijker schoon is te maken. De hydrofobe kwaliteit van de film werpt modder af en versnelt de wastijd.

De kleine krasjes die ontstaan en zichtbaar zijn op het folie, verdwijnt gedurende het fietsen. Door de warmte van bijvoorbeeld de zon, trekt het folie weer samen waardoor krasjes verdwijnen en de fiets er weer piekfijn uitziet. U behoudt volledige bescherming en behoudt de mooie look.

 • Nagenoeg onzichtbaar
 • 10 jaar garantie op vergelen & verdroging
 • Gemakkelijk schoonmaken & minder vuilaanhechting
 • Minimaal extra gewicht (max. 60 gram)

Onze werkwijze

Voordat we een behandeling met PPF folie starten hebben we altijd overleg over wat u als klant wilt beschermen aan uw fiets, of wat wij denken dat handig is om te beschermen. We leggen het e.e.a. uit en waar mogelijk maken wij het visueel. Vervolgens geven we een prijsopgave met wat u kunt verwachten. Wanneer wij een PPF behandeling uitvoeren is de wens dat de fiets minimaal 24 uur bij ons aanwezig is zodat wij een kwaliteitscontrole kunnen uitvoeren nadat de fiets volledig droog is. Wanneer voor u als klant alles duidelijk is en wij een afspraak hebben gepland, wordt de fiets op de geplande datum als volgt behandeld.

Eerst wordt de fiets gewassen / diep gereinigd

In onze wasruimte zal de fiets volledig gewassen en gereinigd worden tot in detail. Van naaf tot zadel.

Eerst wordt de fiets gewassen / diep gereinigd

Detailing / herstel kleine beschadigingen

Na het grondig reinigen wordt de fiets in onze werkplaats met speciale verlichting geplaatst. Hier gaan we altijd bij elke behandeling de detail stap doen. Glans lakken worden gepolijst zodat alle fijne krasjes en swirls worden aangepakt. Er wordt een serieuze diepe glans gecreëerd waardoor er extra kleurdiepte ontstaat. Bij mat pakken we de matte structuur / porien aan zodat mat mooier egaal van kleur wordt. In beide gevallen wordt in overleg met de klant extra aandacht aan beschadigingen geschonken. In veel gevallen kunnen we dit voor het zicht heel veel beter maken tot niet mer zichtbaar.

Detailing / herstel kleine beschadigingen

Custommade PPF / Ridewrap Tailord kit aanbrengen

In deze stap ontwerpen we custom PPF bescherming of we plotten van RideWrap een tailord kit. Na het ontwerpen/maken brengen we het aan zodat uw fiets perfect wordt beschermd

Custommade PPF / Ridewrap Tailord kit aanbrengen

Eind / Kwaliteits controle

Na minimaal een nacht drogen van de folie zullen we alle randen nalopen of ze goed geplaatst zijn en zullen kijken of we nog ergens luchtbellen kunnen vinden.

Eind / Kwaliteits controle
Video afspelen

RideWrap PPF (Bescherm folie glans of mat)

Hieronder staat welk type fiets u wilt beschermen met de diverse mogelijkheden qua aanbrengen en prijzen.

RideWrap Tailord kit MTB

RideWrap Tailord kit MTB €135,-
Aanbrengen op een nieuw frame zonder onderdelen €250,-
Aanbrengen op een gemonteerd frame €325,-

RIdeWrap tailord kit is een frame bescherming kit dat het MTB frame voor 95% beschermd. De folie bestaat uit PPF (Paint Protection Film) dat volledig is voorgesneden. Exclusief voorvork

 • Voorkomt schade
 • Bijna onzichtbaar aanwezig
 • Self Healing
 • Minder vuilhechtend
Bekijk dit pakket

RideWrap Tailored kit Racefiets

RideWrap Tailord losse kit racefiets € 200,-
Aanbrengen nieuwe racefiets zonder onderdelen € 350
Aanbrengen racefiets met onderdelen € 415

RideWrap Tailored kit Racefiets wordt steeds meer toegepast. Vaak brengen we nog custom PPF aan op bepaalde delen. RideWrap breid zijn database uit voor de racefietsen en daarom zijn er steeds mee tailordkits verkrijgbaar

 • Voorkom schade
 • Onzichtbaar aanwezig
 • maximaal 60 gram
 • minder vuil hechtend
Bekijk dit pakket

RideWrap Tailord kit Gravelbike

RideWrap Tailord kit Gravelfiets €200,-
Aanbrengen op een nieuw frame zonder onderdelen €350,-
Aanbrengen op een gemonteerd frame €415,-

Gravelfietsen worden vaak als Bike pack fietsen gebruikt. De tassen beschadigen die gebruikt worden beschadigen het frame door trillingen en zand. Met onze PPF of Tailord kit kunne we het frame perfect beschermen waarbij het frame zijn originele uitstraling blijft behouden.

 • Voorkom schade
 • Onzichtbaar aanwezig
 • Beschermd tegen gebruik tassen
 • Minder vuilhechtend
Bekijk dit pakket

RideWrap Tailord Fork kit (MTB)

RideWrap Tailord Fork losse kit (MTB) € 65,-
RideWrap Tailord Fork kit inclusief aanbrengen (MTB) € 125,-

RideWrap Tailord Fork Kit is een voorvork beschermingskit dat op maat is gemaakt en beschermd voor 95% beschermd. De folie bestaat uit PPF (Paint Protection Film) en is leverbaar in zowel glans en mat.

 • Voorkom schade
 • Onzichtbaar aanwezig
 • Self healing in de zon
 • 10 jaar garantie op verkleuring
Bekijk dit pakket

Verschil matte en hoog glans wrap