Wie is The Bike Protector

Ontdek het gezicht achter The Bike protector. Ik ben Raymond Bake en ik heb in 2019 'The Bike Protector' opgericht. Op de over ons pagina vertellen wij graag een deel over onszelf. Leer The Bike Protector kennen.

Hoe zijn we ontstaan ?

Het mountainbiken is een grote hobby van Raymond. Over de single-tracks vliegen, dwars door het zand en blubber, maar het schoonmaken van de fiets na deze inspanning is een minpunt! Dit is de reden dat Raymond destijds het polijsten en het aanbrengen van coating heeft getest op zijn eigen fiets. Vervolgens heeft hij dit vaker gedaan en zijn expertise uitgebreid, eerst via kennissen uit zijn directe omgeving, en later naar fietsenzaken in de regio.

Autodetailing

In het verleden heeft Raymond Bake, naast zijn baan als brandweerman en ambulance chauffeur destijds, een bedrijf opgericht in de autodetailing genaamd Bake car detailing. Gedurende de jaren heeft hij zich verder weten te specialiseren in goede lakbehandeling en bescherming.

The Bike ProtectorΒ 

In 2019 is hij, naast zijn werk als ambulance-chauffeur, ‘The Bike Protector’ begonnen. Met trots maakt Raymond in het jaar 2022 van zijn hobby zijn werk en zegt hij zijn baan als chauffeur bij Ambulance Oost op.

Door de grote aanvraag voor Wraps en coating, kreeg The Bike Protector ook versterking. Dion Rietman verzorgt met veel passie elke soort fiets van de beste bescherming.

‘The Bike Protector’ heeft dit alles door de jaren heen zΓ³ eigen gemaakt, dat het kan worden toegepast op allerlei fietsen en allerlei onderdelen, zowel nieuw als gebruikt, zowel mat als glans.

Specialist in fietsen detailing & bescherming

Raymond Bake
Verschil matte en hoog glans wrap
RideWrap
Het aanbrengen van de coating met de hand
Ride Wrap Fork kit
Polijsten