Wie is The Bike Protector

Ontdek het gezicht achter The Bike protector. The Bike Protector is in 2019 opgericht door Raymond Bake en is in 2023 overgenomen door Dion Rietman. Op de "over ons" pagina vertellen wij graag een deel over onszelf. Leer The Bike Protector kennen.

Hoe zijn we ontstaan ?

The Bike Protector is gestart door Raymond Bake in 2019 en in 2023 overgenomen door Dion Rietman. Het mountainbiken is een grote hobby van Raymond. Over de single-tracks vliegen, dwars door het zand en blubber, maar het schoonmaken van de fiets na deze inspanning is/was een minpunt! Ook wist hij dat er een beter resultaat qua uitstraling van die fiets was te bereik door middel van het polijsten van de lak. Dit was dan ook de reden dat Raymond destijds het polijsten, het aanbrengen van coating en PPF beschermfolie tot een concept heeft gemaakt waarbij de klant de fiets voor meerdere jaren beschermd heeft/houd en langdurige kwaliteit ervaart.

The Bike Protector 

Door de grote aanvraag voor Coating, PPF  kreeg The Bike Protector in 2021 versterking. Dion Rietman verzorgt met veel passie elke soort fiets van de beste bescherming.

Dion Rietman

Mijn naam is Dion Rietman, ik kom uit Holten en ben nu de nieuwe eigenaar van The Bike Protector.

Door mijn passie voor het fietsen ben ik in contact gekomen met voormalig eigenaar en oprichter van The Bike Protector; Raymond Bake

In 2021 ben ik bij Raymond in dienst getreden en sindsdien werk ik met veel passie en toewijding aan de fietsen van onze klanten. Toen ik in 2023 de kans kreeg om de zaak over te nemen hoefde ik niet lang na te denken en heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Raymond heeft zijn expertise en kennis op mij overgebracht zodat ik elke fiets met de juiste methode kan behandelen om zo het ultieme resultaat te bereiken!

Specialist in fietsen detailing & bescherming

Het aanbrengen van de coating met de hand