Trotse partners

Met veel plezier werken wij met partners die onze behandelingen zien als meerwaarde. Met allen dezelfde passie voor fietsen, zorgen wij de samen voor het behoud en bescherming van de prachtige (nieuwe) lak.

Partners The Bike Protector

Maak kennis met onze trotse partners. Met onze passie voor fietsen, zorgen wij voor een volledige bescherming zodat u maximaal kan genieten! Klik op de tegel van onze partners om hun website te bezoeken.

The Bike Store Zutphen

The Bike Store Zutphen is een winkel van fietsers, voor fietsers. Online staat de fietsbeleving centraal, delen ze onderhoudstips en kun je alle producten vinden die in de fietsenwinkel te koop zijn. Het fietsplezier staat voorop! The Bike Store is dealer van onder andere: Cannondale, Orbea, Conway, Contoura, J.Guillem en Pinarello!

Herman Beleef Fietsen

Bij hét SCOTT experience center van Nederland probeer, ontdek en beleef je fietsen. Herman Beleef Fietsen is een fietsenwinkel van ruim 800 m2 waar zowel toer- als wedstrijdrijders alle fietsen kunnen zien en ervaren. In een ruime open werkplaats, kun je de specialisten bezig zien met de werkzaamheden aan jouw mountainbike, gravel-, race of gewone fiets. Neem tijdens het onderhoud, reparatie of tijdens een rondje fietsen een heerlijke kop koffie in ons eigen wielercafé en leer tips & tricks van de mechaniekers.

Vision Sports Hengelo

Vision Sports Hengelo is een specialist op het gebied van wielrennen, mountainbiken, schaatsen en skeelers in Twente. Voor alle reparaties en onderhoud aan fietsen of schaatsen, ben je bij Vision Sports aan het juiste adres. Persoonlijk advies onder het genot van een goed kopje koffie.

BikeSuperior

BikeSuperior is in 2016 opgericht door Jochem Paalman. Vanuit zijn achtergrond als wielrenner en zijn grote passie voor alles wat met fietsen te maken heeft is BikeSuperior begonnen. Ondertussen is BikeSuperior dealer van verschillende unieke merken zoals: 3T, Factor, Rondo, Kona, Open en Mondraker. Dit maakt BikeSuperior uniek als speciaalzaak met focus op de specifieke wensen van de klanten. Met een jong en gedreven team vol de ervaring en kennis om jouw droomfiets te bouwen!

Wielerstudio Enschede

Wielerstudio Enschede beschikt over mooie fietsen, fijne koffie, goed werk en een inspirerende locatie. Vanuit een cultureel erfgoed, de Spinnerij Oosterveld in Enschede, werkt Roel aan verschillende merken zoals; Pinarello, Bianchi en Cannondale. Maak een afspraak en bespreek in alle rust de mogelijkheden.

Berc Bikes Zeddam

Berc Bike is de creatieve plaats waar jouw unieke bike. Vanuit de basis wordt het frame geheel naar wens samengesteld. Berc Bike is dealer van Mondraker, Kona, Orbea, Niner en 9th Wave.​ Naast het volledig custommade samenstellen van jouw fiets, kun je jouw droomfiets ook laten airbrushen en special painten. Speciale wensen? Berc Bike Zeddam denkt graag met je mee.

Bike Basement/Biketotaal Bloemendal Rijssen/Holten

Bike Totaal Bloemendal/Bike Basement is al meer dan zestig jaar een begrip in Rijssen-Holten en omstreken voor alle soorten fietsen en toebehoren. Ze hebben vestigingen aan de Smidsbelt 9 in Holten en Banisweg 3 in Rijssen. De speciale passie voor sportfietsen vind je in de kelder van locatie Rijssen. Toen Peter Bloemendal toetrad besloten ze hun sportfietsafdeling uit te breiden tot een moderne, inspirerende plek met alles voor de sportieve fietser onder een dak. Met een eigen identiteit die past bij de sportieve ambities van de doelgroep.